Torsdagskafé på FjørSilkeBris i sommer

Torsdagskafé på FjørSilkeBris i sommer

Torsdag er vår faste langåpne kafédag. Vi gleder oss over at mange har lyst å besøke FjørSilkeBris i finværet, og nå er det allerede helt fullt på kvelden de kommende tre torsdagene 2, 9. og 16. juni (se eget innlegg om EKSTRA langåpen kafédag onsdag 1. juni). Per i dag er det ledig på kvelden ved følgende datoer:

  • 23. juni
  • 30. juni
  • 4. august (samt etterfølgende torsdager senere i august)

Listene fylles opp fortløpene, så det kan lønne seg å bestille i tide dersom dere har pekt dere ut en av disse dagene senere i sommer.

Den langåpne kafédagen på torsdager er åpen fra kl. 12:00 til kl. 23:00. På dagtid er det som regel ingen problem å finne seg et ledig bord, men vi anbefaler alltid å gjøre en bordreservasjon på telefon eller mail dersom dere planlegger å besøke oss etter kl. 19:00. Vi serverer vår populære Himmelske Buffét fra kl. 19:00, og den koster fortsatt kr 289,- inkl. kaffe og hjemmelaget konfekt.

PS: Vi tilbyr fremdeles lunch-kafé hver onsdag kl. 12:00-16:00 der vi byr på en variert og god lunch-meny med det lille ekstra. En onsdag i måneden kjører vi i tillegg «Sunn Matglede Kafé» på kvelden fra kl. 19:00. Følg oss på Facebook og få med dere hva som skjer!

Ring eller send oss en mail for bordbestilling.
48 14 92 46 / post@fjoersilkebris.no

fjorsilkebris_dag1_012

No Comments

Add your comment